Oferta prowadzenia bufetu
Zarząd Morskich Portów Szczecin i Świnoujście S.A. poszukuje chętnych (osób, firmy) do prowadzenia bufetu na potrzeby pracowników w budynku głównym ZMPS i Ś SA , zlokalizowanym w Szczecinie przy ul. Bytomskiej 7.
Posiadane zaplecze do wykorzystana przy prowadzeniu bufetu:
- sala jadalna z wyposażeniem (stoliki, krzesła) o pow. 22,43 m2,
- zaplecze wraz z pomieszczeniem socjalnym o łącznej pow. 46,63 m2,
- wyposażenie, w tym witryna chłodnicza, bemar jezdny wodny CMB-311, szafa chłodnicza SPI-071L, kuchnia elektryczna 99134 GN2/1, zmywarka do naczyń LF-600, stół gastronomiczny - 3 szt., regał otwarty - 4 szt., lada kasowa, klimatyzator.
W ZMPSiŚ SA zatrudnionych jest ok. 250 osób.
Preferowane prowadzenie działalności - od poniedziałku do piątku w godzinach 7.00 - 15.00.
Dla zainteresowanych osób istnieje możliwość przeprowadzenia wizji lokalnej po uprzednim ustaleniu terminu.
Możliwość rozpoczęcia działalności już od lutego 2016 roku.
Chętnych nawiązaniem współpracy zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: 91 430 8316 w dni robocze w godz. 8.00-16.00, e-mail: j.podgorska@port.szczecin.pl.